Olej psełdo „medycznej” marihuany
-
Olej psełdo „medycznej” marihuany
Ostatnio oszałamiającą popularnością cieszą się tzw. „olejki z marihuany”. Produkty te dostępne są ogólnie dostępne, często też poza apteką. Nie jest to ten sam surowiec co susz, przez co zastosowanie i wykorzystanie jest również inne. Olejki konopne zwykle stosuje się doustnie lub podaje się na skórę czyli na miejscowe leczenie. Zawierają w swoim składzie CBD, lecz nie zawierają THC, przez co nie posiadają działania psychostymulującego. Posiadają jednak wszystkie działania, które wykazuje CBD (głównie działanie przeciwbólowe i przeciwzapalne). Oleju nie wolno stosować do waporyzacji, gdyż może to skutkować uszkodzeniem waporyzatora.
Re: Olej psełdo „medycznej” marihuany
Na każdym kroku są oszuści! Grunt to kupowanie od sprawdzonych sprzedawców.
-
Owszem.... tylko jeżeli zaczynam swoją przygodę z tym produktem to skąd wiedzieć, które to dobre źródło?!
A no właśnie..., jak się dowiedzieć? Ja z własne doświadczenia wiem, że nie jest to takie proste. Sama się przejechałam na takim produkcie i dlatego zaczęłam szukać. Czas jaki poświęciłam nie do opisania, ale co gorsze poznałam wiele szczegółów oszustw! Jednym słowem zabawiłam się w detektywa Nie zmienia to jednak faktu, że znalazłam to czego szukałam
-
Ale czy tak powinno wyglądać zakupowanie produktów przez internet?!!!
-
Oczywiście że nie, lecz należy zdać sobie sprawę w jakich żyjemy czasach a nie marzyć.