Auto AK-47 fem – warto czy nie?

Awatar użytkownika
Omarrr

Auto AK-47 fem – warto czy nie?

Post autor: Omarrr »

Siema wszystkim,

zastanawiam się nad Auto AK-47 fem i chciałem zapytać, jak u Was się sprawdzała. W teorii wygląda to ciekawie – szybki cykl (9–11 tyg.), niezbyt wysoka roślina, kompaktowe topy.

Czy aromat faktycznie wychodzi taki typowy dla AK – kwiatowo-ziemisty z przyprawą i lekko słodkawym akcentem? I jak z działaniem – balans bardziej w stronę energii czy relaksu?

Zastanawiam się też nad plonami – wiadomo, auto to nie gigant, ale czy faktycznie nie ma się co spodziewać cudów, czy jednak przy dobrej ręce potrafi pozytywnie zaskoczyć?

Chętnie poczytam Wasze opinie, tipy i doświadczenia z tym szczepem. Warto wrzucać do namiotu, czy lepiej iść w coś innego?
Awatar użytkownika
Gawjota

Re: Auto AK-47 fem – warto czy nie?

Post autor: Gawjota »

U mnie zrobiła robotę ? Wyszło 10 tygodni od pestki do ścinki. Niska, krzaczasta, idealna na małe boksy. Smak faktycznie taki ziołowo-pieprzny, z nutką słodyczy. Efekt bardziej w stronę energii, ale bez paranoi.
Awatar użytkownika
Gogatek.21

Post autor: Gogatek.21 »

Potwierdzam, że szybka. Ale pamiętaj – nie lubi za dużo nawozu. Ja trochę przesadziłem na początku i była kapryśna. Jak już się ogarnęła, to dała zbite topki. Plon średni, ale jakość petarda.
RozmarynTHC

Post autor: RozmarynTHC »

Dla mnie to dobry wybór na pierwsze auto. Prosta w prowadzeniu, nie wyciąga się za bardzo, więc łatwa kontrola. Smak typowo AK – lekko ziemisty, czasem czuć taką kwaskową nutę.
Mave

Post autor: Mave »

Nadaje się ona dla początkujących growerów?
Awatar użytkownika
Admink012

Post autor: Admink012 »

Ja bym nie nazwał plonu „średnim”, u mnie w 11 tyg. wyszło naprawdę solidnie (około 70g z krzaka w 9L). Warunki robią swoje
Awatar użytkownika
Złotarybka66

Post autor: Złotarybka66 »

Mam porównanie do Auto Amnesia – i powiem szczerze, że AK wypada bardziej uniwersalnie. Amnesia wali w głowę, a AK to taki fajny balans: lekko pobudza, ale też można się zrelaksować.
ODPOWIEDZ