Poradnik kiełkowania nasion wg gandzior
Poradnik kiełkowania nasion wg gandzior
siema pomyslalem ze napisze w skrocie taki maly poradnik jak kielkowac nasiona.
Do kielkowania bedzie nam potrzebne maly plaski talerzyk i pare okraglych wacikow i oczywiscie pakiet dobrych nasion polecam ak472 od akseeds:).
wrzucamy nasiona do kieliszka wody na 24h nastepne dajemy na wacik pestki i przykrywamy drugim wacikiem i zalewamy woda i wkladamy talerzyk z pestkami w ciemne miejsce
Do kielkowania bedzie nam potrzebne maly plaski talerzyk i pare okraglych wacikow i oczywiscie pakiet dobrych nasion polecam ak472 od akseeds:).
wrzucamy nasiona do kieliszka wody na 24h nastepne dajemy na wacik pestki i przykrywamy drugim wacikiem i zalewamy woda i wkladamy talerzyk z pestkami w ciemne miejsce
Re: Poradnik kiełkowania nasion wg gandzior
i po 24 godzinach sprawdzic czy cos puscilo jak nie to dalej trzymac na wacikach kontrolujac poziom wilgoci wacikow
Należy też pamiętać o temperaturze która, jest kluczowa przy kiełkowaniu. Najlepiej żeby była w granicach 24-25 stopni.
Nasiona marihuany kupujcie Bezpiecznie w sklepie THC-THC.COM, tylko oni mają biuro obsługi klienta w Hiszpanii.
Ja preferuję metodę od razu do ziemi na głębokość 0,5cm podlać-spryskać spryskiwaczem żeby woda nie wypłukała nasion i na słonce lub pod lampę po 7dnich zwykle wychodzą z ziemi.
temperatura jest bardzo wazna zapomnialem dopisac heh ja zawsze czekam troche dluzej zeby kielek byl troche wiekszy jakos wygodniej mi je pozniej wkladac do gleby
ja robie 24h w kieliszku potem na wacik przykrywam drugim wacikiem i wkladam do szuflady jak sa dobrej jakosci nasion to pekaja juz po 24h-48h i pozniej do ziemi
Nie jestem zwolennikiem metody z kieliszkiem, jest to metoda na farta. Bo jak nasiono dostanie za dużo wody to z kiełka może się zrobić biała papka, lub też kiełek zacznie czernieć i gnić. Albo nie będzie się prawidłowo rozwijał. W naturalnych warunkach nasiona nie kiełkują w wodzie ale w glebie, trzymajmy się tego co matka natura robi
Nasiona marihuany kupujcie Bezpiecznie w sklepie THC-THC.COM, tylko oni mają biuro obsługi klienta w Hiszpanii.
kazdy robi jak woli wazne zeby wyrosly dorodne piekne krzaki z tych naszych pestek heh