Najmniejsze auto od royal queen?
Najmniejsze auto od royal queen?
Które z odmian automatycznych od royal queen seeds są najmniejsze? Chodzi mi o te które najszybciej dochodzą.
- Jan Kowalski
Re: Najmniejsze auto od royal queen?
Jeśli chodzi o odmiany royal queen seeds, to zdaje się że najszybszy jest Quick One, tutaj masz opis i zdjęcia https://ultimateseeds.pl/2015/12/09/qui ... automatic/ jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi.
- SpalonyAktywista
Najmniejsze odmiany z autofloweringiem od RQS to, jak kolega już wspomniał:
Quick One Auto
Easy Bud Auto
Royal Dwarf Auto
Wszystkie dochodzą od kiełka do zbioru w około 55-60 dni. Zależy gdzie je będziesz uprawiał outdoor czy indoor. Na outdorze może to być 60 dni, dużo zależy od pogody.
Quick One Auto
Easy Bud Auto
Royal Dwarf Auto
Wszystkie dochodzą od kiełka do zbioru w około 55-60 dni. Zależy gdzie je będziesz uprawiał outdoor czy indoor. Na outdorze może to być 60 dni, dużo zależy od pogody.
A czemu szukasz akurat takich szybkich automatów? I dlaczego musi to być od royala?
Nasiona marihuany kupujcie Bezpiecznie w sklepie THC-THC.COM, tylko oni mają biuro obsługi klienta w Hiszpanii.
Już miałem nasiona royal queen seeds i dlatego ponownie chce je zakupić. Tylko teraz z racji że mamy już czerwiec myślę o szybkich automatach od niech.
Każdy ma wypróbowane swoje odmiany lub też producentów. Ja lubię odmiany z dutch passion bo mają najlepszy wigor i faktycznie można zebrać duży plon oraz akseeds i ich odmiany na genetyce ak47, czyli ak482 auto i ak472 auto super genetyki - duży plon i euforyczne zioło, najlepsze akacze na rynku.
W czerwcu nie musisz się ograniczać do szybkich automatów. Czerwiec to najlepszy miesiąc na wszystkie automaty, pogoda w tym miesiącu jest już stabilna i nie musisz się martwić że w nocy będzie przymrozek. Każdy automat posadzony w czerwcu wyrośnie i da z siebie wszystko.
W czerwcu nie musisz się ograniczać do szybkich automatów. Czerwiec to najlepszy miesiąc na wszystkie automaty, pogoda w tym miesiącu jest już stabilna i nie musisz się martwić że w nocy będzie przymrozek. Każdy automat posadzony w czerwcu wyrośnie i da z siebie wszystko.
Nasiona marihuany kupujcie Bezpiecznie w sklepie THC-THC.COM, tylko oni mają biuro obsługi klienta w Hiszpanii.